Om os

Om os:

Hvem er vi..?
DAN-TIME har mere end 30 års erfaring, når det gælder effektive tidsregistrering systemer. DanTimer-systemet har alene i Danmark, flere tusinde daglige brugere. Systemet er udover Kom/Gå-tidsregistrering også Job/Ordre, Flex/Afspadsering, Time/Sag Planlægning og Adgangskontrol systemer.
Vores erfaring er, at de grundlæggende behov inden for tidsregistrering er ens for alle virksomheder, men vi ved også, at den enkelte virksomhed stiller helt individuelle krav, som kan være meget forskellige fra branche til branche og fra virksomhed til virksomhed.
Tidsregistreringssystemer indeholder mange vigtige funktioner og vil blive daglig grundlag for lønsystem, ERP og historik. Derfor er det vigtigt, at vi som Deres mulige leverandør kan dokumentere overlevelsesevne, udvikling, stabilitet og mange gode virksomhedsreferencer.
Sådan skal det være…
Dan-Time har siden 1986 været i front blandt de førende leverandører af løsninger til tidsregistrering. Dan-Time er kendt for, i tæt samarbejde med den enkelte kunde, altid at søge den optimale løsning. Dan-Time leverer systemer og service, der gør det enkelt og hurtigt for vore kunder at håndtere de daglige funktioner i DanTimer-systemet. Herigennem sikrer vi optimal lønsomhed for den enkelte virksomhed.
Højeste kvalitet i alle led…
Når vi taler om kvalitet gælder det ikke kun vores produkter i software og hardware, men i høj grad også kvaliteten af den service vi yder vore kunder personligt over telefonen eller via e-mail. Hvis du skulle have kommentarer eller idéer til forbedring af vores service eller systemer, så ring eller skriv til os.

Gå til kontakt-siden nu – Klik her.

Facebook